Projects / Basing View Retail

Client

John Lewis & Waitrose / Muse Developments

Project description

A new landmark store for the John Lewis Partnership to house both the John Lewis and Waitrose brands. Developed in partnership with Basingstoke and Deane Borough Council, the new store will deliver over 75,500 ft2 (net) of retail space for Waitrose and John Lewis at Home, and a new café, representing a significant boost to Basingstoke’s retail offer.

Innovations & added value

The project is the first phase of an extensive regeneration of the Basing View business park and will create a new gateway building. The sharply chiselled elevation has been shaped to screen the upper level car park and plant levels, whilst creating a building with significant urban presence within the town centre.

Engineering consultancy

Cundalls

Status

Complete

Category
Retail & Leisure
Date
2013
Location
UK
Back

Contact us

Please fill in the form below to contact us. We’ll be in touch as soon as possible.

*Select 1 or more files to upload